Skip to content

Нападник, який грабував кредитні установи, потрапив у засідку поліції (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Для затримання розбійника працівники карного розшуку Дніпра влаштували засідки у понад 20 кредитних установах швидкої видачі готівки. Майже тиждень близько 100 поліцейських відпрацьовували гуртожитки, готелі та всі можливі місця переховування підозрюваного, ще 50 співробітників чекали на можливу появу нападника у кредитних установах.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

Біля однієї з них вони побачили схожого на підозрюваного чоловіка. Ймовірніше за все, зловмисник планував черговий розбійний напад на заклад. Під час затримання розбійник встиг викинути речові докази, з якими планував злочин – гранату «РГД-5», темні окуляри, шапочку та рукавички.

Було встановлено, що 37-річний чоловік, який скоїв 12 розбійних нападів на території 4-х областей України — мешканець Чернігова. Зловмисник страждає на ігрову залежність, тож йому постійно потрібні були готівкові кошти.

Наразі підозрюваного доставлено до Дніпровського відділу поліції. Його опитали, речові докази вилучили та долучили до справи. Відомості за даними фактами внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 20 березня чоловік вчинив 2 розбійні напади, ще один розбій він скоїв через 3 дні.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: