Skip to content

Пожежні-рятувальники розповіли малечі про «добрий і злий вогонь» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Співробітники Марганецького міського відділу ГУ ДСНС України 21 березня завітали до вихованців Дошкільного навчального закладу.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

На занятті діти дізналися про різновиди вогню, а саме про пожежі та про застосування вогню в побуті. Також дізналися багато нового, як поводитися під час пожежі, про первинні засоби пожежогасіння, про роботу рятувальників, пожежної техніки та спецодягу пожежного.

Вогнеборці розповіли малятам про основні причини виникнення пожеж, закликали дітей ніколи не бавитися сірниками та наголосили, що до пожежних слід телефонувати у разі пожежі чи іншої надзвичайної ситуації за номером телефону «101».

В свою чергу дітлахи задавали питання вогнеборцям, адже маленьким співрозмовникам так цікаво дізнатися якнайбільше про складну роботу пожежних-рятувальників.

“Навчання дітей цього віку правилам пожежної безпеки в наш час дуже важливо. Виховувати навички обережного поводження з вогнем повинні всі — і батьки і педагоги” — звернулися фахівці рятувальної справи до вихователів Дошкільного навчального закладу.

Після спілкування з дітьми фахівці ДСНС провели заняття з персоналом навчального закладу, на якому загострювались такі питання: як діяти працівникам у разі пожежі; дотримання вимог пожежної безпеки у навчальному закладі та нагадали правила користування вогнегасником.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: