Skip to content

Поліцейські виявили амфітамін та опій (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

На Дніпропетровщині поліцейські продовжують виявляти факти незаконного зберігання та перевезення наркотиків.

Про це повідомилив прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області

Упродовж минулої доби співробітники Солонянського відділення поліції задокументували два факти незаконного зберігання та перевезення наркотичних речовин жителями Дніпра і селища Солоне.

Так, авто «ВАЗ», під керуванням 26-річного водія, правоохоронці зупинили 20 березня під час нагляду за дорожнім рухом на стаціонарному посту «Солонянський». При перевірці документів інспектори помітили, що водій помітно нервує. Воно й не дивно — під час візуального огляду транспортного засобу та його особистих речей поліцейськими було виявлено сліп-пакет з білою кристалічною речовиною схожою на наркотичний засіб «амфітамін». Подія за даним фактом зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку. Цього ж дня, під час несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху в селище Солоне, вартовими доріг був зупинений автомобіль «Geely». Окрім водія, в салоні авто знаходився 25-річний місцевий мешканець. Під час поверхневої перевірки у пасажира було виявлено та вилучено шприц з рідиною, зовні схожу на наркотичний засіб «опій» ємністю 5 мл.

За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Для документування фактів незаконного перевезення наркотичних засобів на місця подій викликані слідчо-оперативні групи. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення досліджень. З якою метою дані особи зберігали та перевозили наркотики з’ясує слідство.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: