Skip to content

Ілюзіоніст з Дніпра переміг у Всеукраїнському Фестивалі вуличного мистецтва

Марианна Стец

Марианна Стец

Спритність рук і ніякого шахрайства. Дніпровський ілюзіоніст Олександр Мефісто став переможцем Третього Всеукраїнського фестивалю вуличного мистецтва 2017.

Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Облдержадміністрації.

У Дніпрі нагородили переможців Фестивалю вуличного мистецтва. Виграв наш земляк. Дніпровський ілюзіоніст Олександр Мефісто посів призове місце у «динамічному жанрі». Артист отримав грошову винагороду – 25 тисяч гривень.

Фокуси з картами, мотузками, монетами, розірваними фотографіями вразили глядачів та журі конкурсу. Номер артиста в образі «панк-рокера» став кращим.

— До цієї перемоги я йшов три роки. Пам’ятаю, як був на Фестивалі початківцем. Мені дуже приємно отримати цю винагороду, – ділиться Олександр Мефісто. – Мої виступи інтерактивні. У кожному номері я взаємодію з людьми. Такий симбіоз – запорука вдалого фокусу.

Родзинкою у виступі Олександра став номер з його фотографією. Глядач з зали розписувався на світлині, а потім розривав її. Фокусник за допомогою магії відновлював фото так, що підпис залишався цілим. Але саме фото нагадувало мозаїку у неправильній послідовності.

Зараз артист працює над новими образами своїх виступів.

— Готую нову програму для дитячої аудиторії, – каже ілюзіоніст. – Думаю, малюкам сподобається мій новий образ «чарівника».

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: