Skip to content

«Поліція на зв’язку» — на прямій телефонній лінії мешканці області отримали відповіді на свої запитання (ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Заступник начальника Головного управління НП в Дніпропетровській області Павло Баранник провів пряму телефонну лінію «Поліція на зв’язку». Впродовж години полковник поліції поспілкувався з мешканцями Дніпропетровщини.

В переважній більшості люди, які зателефонували на пряму лінію, цікавилися ходом проведення досудового розслідування за кримінальними провадженнями. Зокрема, мешканець селища Таромське повідомив, що він став жертвою шахрайських дій зловмисників, які злочинним шляхом зняли із його банківської картки понад сім тисяч гривень і просив сприяти у порушенні кримінального провадження.

Мешканка Дніпра повідомила про порушення правил торгівлі спиртними напоями в АНД районі та просила сприяти у вирішенні проблеми. Жителька Новомосковського району цікавилася тим, хто правомірний допомогти їй у вирішенні проблеми, пов’язаної, на її погляд, із підробкою даних у трудовій книжці.

«Пряма телефонна лінія, на наш погляд, допомагає мешканцям, в першу чергу тим, які проживають на значній віддалі від обласного центру, поспілкуватися із керівним складом поліції не приїжджаючи у Дніпро. Ми ж маємо можливість таким чином отримати інформацію від громадян про проблемні питання, пов’язані із діяльністю правоохоронних органів»,- наголосив заступник начальника Головного управління.

Цього дня із Павлом Баранником спілкувалися мешканці із Кривого Рогу, Дніпра, Новомосковського, Павлоградського районів.

З 2016 року ГУНП започаткувало проект «Поліція на зв’язку». Щовівторка начальник, заступники керівника Головного управління впродовж години відповідають на телефонні запитання мешканців області. Ставити запитання можна за номером 756-54-54, (097) 999-46-05

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: