Skip to content

Патрульні обігнали електропоїзд та зустріли зловмисників на пероні (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

14 березня, близько 22-ї години, патрульні помітили, як троє молодих людей переходять проїжджу частину із порушенням правил дорожнього руху. Офіцери зупинили їх та провели профілактичну бесіду. Спілкуючись із чоловіками, з`ясували, що вони поспішають на станцію, щоб встигнути на електропоїзд, який прямує до смт Іларионове. Поліцейські не затримували чоловіків, зробили зауваження та продовжили патрулювання.

Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Дніпра.

Через 15 хвилин в службу 102 надійшов виклик про пограбування на станції Нижньодніпровськ-Вузол. Заявник, у якого відібрали навушники та шапку, надав прикмети – нападників було 3, всі в чорному.

За описом підпадали порушники правил дорожнього руху, яких патрульні зустріли раніш. Поліцейські вирішили перевірити цю версію. Подивившись розклад руху електрички, вирушили в Іларионове. О 22:51 патрульні вже очікували прибуття поїзду на пероні. З вагону вийшла вже знайома трійця, один з них тримав навушники та шапку.

«Щойно знайшов!» — сказав молодик та кинув на землю – так відреагував на питання поліцейського: «Звідки ці речі?»

Згодом на станцію під`їхав екіпаж разом із потерпілим — заявник впізнав свої речі і нападників. Патрульні затримали осіб та викликали слідчих відділку поліції Самарського району.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: