Skip to content

За нарколабораторію по виготовленню метамфетаміну — 9 років за ґратами

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У Дніпрі 9 років за ґратами проведе місцевий мешканець, який створив у своїй квартирі лабораторію по виготовленню метамфетаміну

Про це повідомили в прес-службі Прокуратури України в Дніпропетровській області.

Вироком Красногвардійського районного суду Дніпра 38-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.307, ч.2 ст.311 та ч.1 ст.313 КК України (незаконне виготовлення та зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах з метою збуту; придбання та зберігання прекурсорів; незаконне зберігання обладнання для виготовлення психотропних речовин).

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний чоловік за допомогою різноманітних хімічних компонентів, які містять речовини, що відносяться до прекурсорів, у себе в квартирі на спеціалізованому обладнанні незаконно виготовляв метамфетамін з метою його подальшого збуту.

У березні 2016 року у нічний час доби з розкладеним у 8 пакетах наркотичним засобом зловмисник був викритий правоохоронними органами біля під’їзду свого житлового будинку.

Під час особистого обшуку та обшуку у квартири обвинуваченого було виявлено та вилучено майже 16 г психотропної речовини метамфетаміну та обладнання для його виготовлення.

Свою вину чоловік визнав частково. Державне обвинувачення у кримінальному провадженні  підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області.

Суд призначив громадянину покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: