Skip to content

Обласний музей історії поліції відвідали вихованці репетиторського центру (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Цього разу дізнатися історію поліції рідного краю прийшли вихованці репетиторського центру «Логос». До музею поліції в Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області завітали 15 дітей віком від 7 до 15 років.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП України в Дніпропетровській області.

Екскурсію провів директор музею Олексій Щербатов. Він розповів гостям про історію створення та становлення міліції, починаючи з революційних подій 1917 року і до нинішніх часів. Весь цей час міліціонери боролися зі злочинністю, захищали простих людей від злочинних елементів. Сучасні поліцейські перейняли досвід та традиції своїх попередників.

Музей поліції ГУНП розбитий на три зали, кожен з яких містить експонати, документи і фотографії, присвячені роботі правоохоронців Катеринославщини – Дніпропетровщини за останнє століття. Ці експонати збиралися з 1975 року, коли був створений міліцейський музей.

Сьогодні тут можна подивитися на кулемет «Максим», автомат ППШ, пістолет «Наган», радіостанції часів Другої Світової війни, ордени та нагороди, міліцейську форму різних часів та інші цікаві експонати.

Нагадуємо, що музей запрошує всіх бажаючих на групові безкоштовні екскурсії. Музей розташований в приміщенні Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Троїцька 20А. Контактні телефони 756 53 03, 745 54 15, 050 922 39 77.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: