Skip to content

В гості до рятувальників завітали діти внутрішньо переміщених осіб (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

9 березня до 14 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області завітали діти внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, які проживають у Кривому Розі.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Екскурсію дітлахам спільними зусиллями організували та провели керівники Криворізького міського управління, пожежно-рятувального загону та громадської організації “Захист прав переселенців “ЕГІДА ВПО”.

Вогнеборці показали і розповіли малечі про пожежно-рятувальну техніку, технічне обладнання та спорядження рятувальників, яке вони використовують під час рятування людей, гасіння пожеж та ліквідації інших надзвичайних ситуацій. Діти уважно слухали, що їм розповідали і з цікавістю розглядали оснащення пожежно-рятувального підрозділу.

Ще більше позитивних вражень і емоцій маленькі гості отримали, коли рятувальники дозволили їм відчути себе на їхньому місці, посидівши в пожежному автомобілі, примірявши на себе спеціальний одяг вогнеборців та попрацювавши зі справжнім пожежним стволом. Також рятувальники показали дітям свої службові приміщення і розповіли про особливості несення служби.

Дітворі дуже сподобався проведений захід, тому маленькі гості щиро подякували вогнеборцям за цікаву і пізнавальну екскурсію.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: