Skip to content

Молодик вдарив маму ножем, а після гуляв на вулиці лише в черевиках та куртці

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Поліцейські затримали хлопця у дворі будинку. Вдягнений він був лише… у черевики та куртку, поводився неадекватно.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в дніпропетровській області.

В ніч з 4 на 5 березня до поліції Кам`янського надійшло анонімне повідомлення про те, що в одній з квартир по проспекту Свободи ножем поранили жінку. Інформація підтвердилася і з міської лікарні, куди у важкому стані з численними ножовими пораненнями грудей та живота була доставлена ​​44-річна місцева жителька.

Прибувши на місце події, поліцейські в порожній квартирі виявили багато крові. Як було встановлено, анонімне повідомлення про поранення жінки до поліції надійшло від сусідки. За словами жінки, близько 23:00 до неї постукали. Відкривши двері, вона побачила закривавлену сусідку, яка прохала викликати лікарів та поліцію. Медики негайно госпіталізували постраждалу до лікарні. Поліцейським сусідка розповіла, що напередодні між матір’ю та сином відбувся конфлікт з незрозумілих причин.

Через півтори години правоохоронці встановили картину події і в поле зору відразу потрапив 23-річний син потерпілої. Затримали його у двору будинку. Вдягнений він був у черевики та куртку, інший одяг на ньому був відсутній. Побачивши поліцейських, чоловік відразу сказав: «Це я зробив». За його словами, він не спав 4 дні, 7 днів не їв і в усьому цьому була винна його матір. Молодий чоловік вважав, що жінка наділена якимись потойбічними силами, через які він не може нормально жити. Чітко пояснити, чому схопився за кухонного ножа, чоловік не зміг.

Поспілкуватися із постраждалою жінкою поліцейським вдалося лише через два дні після операції. На даний час її життю нічого не загрожує. Жінка розповіла, що явних причин для конфлікту між нею та сином не було. В той день син почав раптово кричати на неї, а потім схопив ножа.

23-річний чоловік раніше не судимий, ніде не працював, університет покинув, не довчився. Проте матір його працювала аж на двох роботах.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: