Skip to content

На Європейській площі пройшла акція «Стежками Шевченка» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Сьогодні, 9 березня, українці святкують день народження видатного поета Тараса Григоровича Шевченка. З приводу цього, на Європейській площі пройшла акція «Стежками Шевченка».

Метою заходу стала ідея популяризації творів видатного автора серед молоді та підтримка української державності. Саме тому, під часи акції, учасники та організатори спілкувались на тему складного життєвого шляху Кобзаря, обговорювали його творчість та цитували рядки з його творів. Також, учасники отримали спеціальні буклети у яких зазначався крилатий вислів поета та цікаві факти з його біографії.

Організатор акції «Стежками Шевченка», член Молодіжної Ради Дніпра Владислав Мельничук зазначив, що заходи такого типу позитивно впливають на свідомість громадян, а особливо молоді. Люди стають більш впевненими у собі та намагаються докласти всіх зусиль для досягнення поставленої мети. До боротьби й закликав Тарас Шевченко. За словами Владислава, реакція людей на свято дуже позитивна і всі охоче приймають участь в дискусіях та опитуваннях на тему Шевченка.

Руслан Бєлявський

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: