Skip to content

Жінки-медики та волонтери отримали подарунки і подяки від міського голови

Юлия Мухина

Юлия Мухина

До Міжнародного жіночого дня дніпровські жінки-медики та волонтери отримали подарунки і подяки від міського голови

У вівторок, 7 березня, у Дніпровському військовому шпиталі привітали жінок-медиків та волонтерів зі святом 8 Березня. 9 представниць прекрасної статі отримали подарунки, подяки та почесні грамоти від міського голови Бориса Філатова.

«Від імені мера бажаю вам, любі жінки, кохання, добробуту, злагоди. Ви щодня виконуєте таку важку роботу. Хочеться побажати, щоб свято у вашому житті було кожного дня, щоб очі сяяли від щастя, а душа була зігріта теплом. Дякую вам за те, що ви врятували не одне життя наших військовослужбовців», – звернулася до жінок директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська.

«8 Березня – це свято весни, кохання та світлого, гарного настрою. Я бажаю вам, прекрасні жінки, щоб у ваших оселях завжди був затишок, тепло та взаєморозуміння. Дякуємо вам за вашу працю, за те, що завдяки вам бійці стають на ноги та одужують», – привітав жінок виконувач обов’язків начальника управління з питань учасників АТО, членів їхніх сімей та внутрішньо переміщених осіб Сергій Звірко.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: