Skip to content

Кохання до крові: чоловік намагався вбити колишню дівчину (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Трагедія сталася серед білого дня 3 березня у селі Коханівка Павлоградського району. 31-річний чоловік приїхав до своєї колишньої дівчини на її роботу – у фельдшерсько-аптекарський пункт. Саме там він і вчинив кроваву розправу над коханою.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП України в Дніпропетровській області.

Через скляні двері дівчина побачила, що колишній хлопець, який і раніше її переслідував та чіплявся, підійшов до будівлі. Вона була одна, тому злякалася і зачинилася всередині. Але молодика це не зупинило. Щоб проникнути до приміщення, він вибив скло та напав на дівчину. Діставши ножа, чоловік наніс потерпілій численні тілесні ушкодження у вигляді колото-різаних ран грудної клітини. Розправившись зі своєю жертвою, він вкрав у неї гроші та мобільний телефон і втік з місця злочину.

Через декілька хвилин до фельдшерського пункту прибіг батько потерпілої, якому вона встигла зателефонувати, коли до приміщення проривався незваний гість. Чоловікові довелося пробиратися до пункту через розбите вікно, так як двері потерпіла зачинила, намагаючись врятуватися від ката. Батько знайшов скривавлену доньку та викликав швидку. Медики госпіталізували дівчину до Петропавлівської міської лікарні.

Мати потерпілої відразу ж зателефонувала у Першотравенське відділення поліції та повідомила, що на її доньку напали.

Правоохоронцям за гарячими слідами вдалося затримати нападника. Виявилося, що вчинивши розправу над беззахисною дівчиною, він попрямував до магазину, де придбав спиртне та продукти за кошти, викрадені у потерпілої. Дорогою між селами його і затримали поліцейські. Виявилося, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, останнім часом він ніде не працював.

За фактом нападу на дівчину та пограбування слідчим відділом Петропавлівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187, ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Міру покарання за вказані злочини визначить суд.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: