Skip to content

До Міжнародного жіночого дня жінки-військовослужбовці отримали подарунки та подяки від міського голови (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У понеділок, 6 березня, у Дніпрі привітали з Міжнародним жіночим днем 46 жінок-військовослужбовців. Заступник міського голови Дніпра Світлана Єпіфанцева у Дніпровському обласному військкоматі вручила 15 представницям прекрасної статі почесні грамоти та подяки від міського голови Дніпра Бориса Філатова, а також подарунки – термоси.

«Незважаючи на те, що цим жінкам довелося вдягти військову форму, вони все одно у першу чергу жінки – найпрекрасніші, найрозумніші та найчарівніші. Вони – чиїсь матері, подруги, сестри, доньки, наречені, дружини. Напередодні Міжнародного жіночого дня ми хочемо привітати їх зісвятом, подарувати трішки тепла. Вони поєднали в собі різні якості: і мужність, і патріотизм, і красу, і доброту, і ніжність. Завдяки цим жінкам ми можемо ходити під мирним небом», – зазначила Світлана Єпіфанцева.

Із подарунками для жінок-офіцерів та працівників управління оперативного командування «Схід» завітали директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська та виконувач обов’язків начальника управління з питань учасників АТО, членів їхніх сімей та внутрішньо переміщених осіб Сергій Звірко.

«Напередодні Міжнародного жіночого дня ми вітаємо вас зі святом весни. Хочеться побажати, щоб свято у вашому житті було кожного дня, щоб очі сяяли від щастя, а душа була зігріта теплом. Ваша мужність вражає та захоплює», – звернулася до жінок-військовослужбовців Людмила Козловська.

Подарунки, почесні грамоти та подяки від міського голови Дніпра Бориса Філатова отримала 31 жінка, яка обрала для себе цю складну професію.

«Я бажаю вам, щоб у ваших оселях завжди були затишок, тепло та любов, які ви, прекрасні жінки, приносите до них попри те, що обрали таку мужню професію», – зазначив Сергій Звірко.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: