Skip to content

Рецидивіст вбив дідуся (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Звільнившись в черговий раз з місць позбавлення волі, чоловік попросився пожити у пенсіонера в приватному будинку у с. Богданівка Павлоградського району. Коли господар зробив зауваження на постійне пияцтво гостя, той напав на нього та жорстоко побив до смерті.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП України в Дніпропетровській області.

27 лютого 2017 року тіло 79-річного пенсіонера на підлозі власного будинку виявили сусіди. Вони і повідомили про злочин до чергової частини Павлоградського відділу поліції.

Правоохоронці виїхали на місце події та виявили на тілі пенсіонера численні забої, перелами ребер та колото-різану рану грудної клітини. Правоохоронцям вдалося встановити, що напередодні жахливого вбивства пенсіонер знаходився вдома разом зі своїм знайомим, якого прихистив після звільнення з в`язниці. Чоловік привів у будинок ще й свою подругу, з якою разом вживав спиртні напої. Зухвала поведінка гостя не сподобалася господареві помешкання і він зробив зауваження, за яке потім і поплатився життям.

Гарячими слідами поліцейські встановили особу зловмисника. Підозрюваний — 55-річний місцевий житель, який рік тому вийшов з в’язниці. Загалом рецидивіст за всі свої злочини відсидів 30 років у місцях позбавлення волі. Серед статей, за якими його притягували до кримінальної відповідальності, є й покарання за умисне вбивство.

Зважаючи на вищезазначені обставини, кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 115 КК України, було перекваліфіковано на п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вже скоювала аналогічний злочин).

На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Душегубу може загрожувати довічне позбавлення волі.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: