Skip to content

Правоохоронці вилучили метамфетаміну та канабісу на 50 тис. грн

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Оперуповноважені співробітники кримінальної поліції спільно із слідчим відділом Криворізького відділу в одному з під’їздів житлового будинку по вул. Едуарда Фукса в Кривому Розі затримали 27-річного чоловіка з метамфетаміном.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП України в Дніпропетровській області.

1 березня до поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що невідомий підозрілий чоловік біля одного з будинків в Покровському районі торгує наркотиками.

На місце події прибули співробітники поліції. Під час огляду оперативні працівники кримінальної поліції та слідчі Криворізького відділу поліції встановили, що в під’їзді будинку за вищевказаною адресою знаходився підозрілий чоловік, у якого під час поверхневого огляду було виявлено та вилучено 3 поліетиленових пакетика з фіксаторами, в яких міститься речовина рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс», 42 фрагмента пластикових трубочок, запаяні з обох сторін, в яких міститься порошкоподібна речовина жовтого кольору, зовні схожою на психотропну речовину «метамфетамін».

Всі вилучені речовини направлено на проведення судово-хімічної експертизи. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить близько 50 тисяч гривень.

Правопорушником виявився 27-річний місцевий житель, раніше судимий, який пояснив, що наркотичні речовини він незаконно придбав та зберігав без мети збуту для особистого вживання.

За вказаним фактом слідчим відділом Криворізького відділу поліції внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту). Наразі по даній справі тривають слідчі дії. Після отримання результатів експертизи буде прийняте остаточне рішення щодо кваліфікації правопорушення. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді обмеженням або позбавлення волі строком до 3-х років.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: