Skip to content

Де «Зеленбуд» посадить дерева навесні

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Вже наступного тижня КП «Зеленбуд» у Дніпрі починає роботи з весняної висадки дерев по вул. Ю.Савченка і парку 40-річчя Перемоги (посадковий матеріал весь з закритою корневою системою).

Про це розповіли у КП «Міськзеленбуд».

Роботи по парку 40-річчя планується закінчити в березні місяці. Також будуть продовжені роботи по приведенню в порядок інших зелених зон.

— Останнього часу задається багато питань по парку 40-річчя Перемоги. Парк 40-річчя є парком з одновіковою посадкою дерев. За віком частина дерев потребувала санітарної обрізки, омолодження і спилу. На основі актів за результатами дослідження дерев комісією виконуються роботи. Паралельно в листопаді-грудні 2016 року посаджено більше 70 дерев. З урахуванням весняної посадки дерев, кількість їх буде більша за кількість спилянх дерев і складе близько 250 шт, — йдеться у повідомленні підприємства.

В осінньо-зимовий період проведені роботи по розчисткі запущених територій парка Шевченка, скверів на жилмасиві Західному і Амурі, 12- кварталі. Висаджені дерева в сквері Шевченка селища Шевченка, бульварі на Новокримській і інших територіях.

— P.S. Усіх активістів, котрих стрічатимемо в спеку з відрами води біля молодих дерев, занесемо на дошку пошани КП «Міськзеленбуд» і в кожному публічному репортажі будемо згадувати.
(На фото посадковий матеріал дерев з закритою корневою системою), — розповіли у «Міськзеленбуд».

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: