Skip to content

Озброєний ножем зловмисник в балаклаві увірвався до будинку, де його затримали господарі (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

26 лютого о 8-ій вечора 48-річна жінка з 25-річним сином знаходились вдома в будинку по вул. Шляховій м. Покров. Раптом до них в оселю увірвався невідомий в масці і з ножем в руках.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП України в Дніпропетровській області.

Зловмисник одразу кинувся до жінки, направивши на неї ніж і став вимагати гроші. На шум з іншої кімнати вибіг син, який миттєво оцінив ситуацію, не розгубився, вихопив з рук нападника ніж, та скрутив розбійника. Мати в цей час викликала на допомогу поліцію. Чоловік встиг порізати хлопцю дві фаланги пальців.

Слідчо-оперативна група, отримавши повідомлення, оперативно виїхала на місце події. Прибулі поліцейські наділи на чоловіка кайданки та доставили у відділення поліції.

Як з’ясували правоохоронці, нападник — 19-річний раніше судимий місцевий мешканець. Бажаючи легкого заробітку, він озброївся ножем, рукавицями, маскою, яку зробив з шапки, вирізавши отвори для очей та рота, навмання забіг у перший вподобаний будинок з наміром пограбувати.

Наразі зловмисник затриманий, йому оголошено про підозру у злочині, передбаченому ч. 3 ст. 187 КК України (розбій), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: