Skip to content

За вбивство — 15 років за ґратами

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Чоловік отримав 15 років за ґратами за вбивство родича.

Про це розповіли у прес-службі прокуратури області.

Так, у липні 2015 року обвинувачений розпивав вдома алкогольні напої разом з колишнім чоловіком племінниці. На побутовому ґрунті між товаришами по чарці раптово виникла сварка, в результаті якої один з них наніс іншому декілька ударів обухом сокири по голові та тілу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Далі зловмисник обшукав верхній одяг своєї жертви, викрав 30 тис. грн, після чого розчленоване тіло викинув у річку Саксагань.

Свою вину чоловік не визнав та намагався оскаржити вирок Жовтневого районного суду Кривого Рогу, згідно з яким він мав відсидіти у кримінально-виконавчій установі 10 років. У свою чергу, прокуратура звернулась до суду з апеляційною скаргою про призначення зловмиснику більш суворого покарання.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію Криворізької місцевої прокуратури №2 та скасував вирок суду першої інстанції в частині призначення покарання 64-річному громадянину за скоєння злочинів, передбачених ч.1 ст.115 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство; крадіжка).

Колегія суддів Апеляційного суду Дніпропетровської області погодилась з доводами державного обвинувачення та призначила чоловікові покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: