Skip to content

У Кривому Розі відбувся чемпіонат з рукопашного бою за участі нацгвардійців (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

25 лютого в місті Кривий Ріг Дніпровської області відбувся відкритий чемпіонат з рукопашного бою присвячений пам’яті генерал-майора Радієвського Олександра Віталійовича.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

Криворізька міська федерація рукопашного бою та карате FSKA та міжнародний благодійний фонд «Велес-Україна» запросила до участі в церемонії відкриття командування та особовий склад Криворізької бригади Національної гвардії України.

В церемонії відкриття чемпіонату прийняли участь командир частини полковник В’ячеслав Мельник, заступник командира частини полковник Олександр Піскун, син генерал-майора Олександра Радієвського капітан Андрій Радієвський та особовий склад частини.

Присутні вшанували пам’ять та поклали квіти до пам’ятника генерал-майора Олександра Радієвського.

МБФ «Велес-Україна» нагородили Почесною Відзнакою імені генерал-майора Олександра Радієвського командира частини полковника В’ячеслава Мельника та заступника командира частини полковника Олександра Піскуна котрий отримав тяжке поранення в тому самому бою за визволення міста Лисичанськ, в якому загинув генерал-майор Олександр Радієвський.

Після урочистостей було проведено показові виступи майстрів рукопашного бою та дано старт змаганням.

Завдяки таким заходам пам’ять про чудового командира та справжнього воїна завжди житиме в серцях справжніх громадян України.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: