Skip to content

Рятувальники надають допомогу населенню в ліквідації наслідків підтоплень (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У зв’язку з підвищенням температури повітря на території області з 20 лютого підрозділи Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались на відкачку води у 27 випадках.

Про це повідомили в прес-службі відомства.
20 лютого відкачували воду з проїжджої частини по вулиці Залізнична у с.Степне Широківського району та автошляху Дніпро-Магдалинівка у Дніпровському районі, з подвір`я на вулиці Шевченка смт.Томаківка Томаківського району.
21 лютого відкачували воду з приватного подвір`я на вулиці Володимира Великого в смт.Томаківка Томаківського району.
22 лютого відкачували воду з проїжджої частини дороги на вулиці Менделеєва у м.Павлоград, у місті Підгороднє Дніпровського району, у с.Благодатне Широківського району, у смт.Меліоративне Новомосковського району, з приватної садиби на вулиці Сєрова у м. Марганець, з приямку на вулиці Здоров`я у Самарському районі м.Дніпро, за допомогою лопат була зроблена канава на вулиці Шевченка с.Підпільне Новомосковського району.
23 лютого відкачували воду з проїжджої частини дороги у м.Павлоград на вулицях Сташкова та Добролюбова, на вулиці Партизанська м.Підгороднє Дніпровського району, на вулиці Здоров`я у Самарському районі м.Дніпро, з прибудинкової території у м.Павлоград на вулиці Молодіжна, на вулиці Партизанська м.Підгороднє Дніпровського району, з приватної садиби на вулиці Шевченка с.Підпільне Новомосковського району та на вулиці Польова с.Новоалександрівка та на вулиці Некрасова с. Перемога Дніпровського району, з підвір`я та присадибних ділянок на вулиці Червона с.Олександрівка Дніпровського району.
24 лютого відкачували воду з проїжджої частини на вулиці Кузнєчна м.Павлоград, з присадибних ділянок на вулиці Шевченка с.Лобойківка Петриківського району, на вулиці Зелена у с.Грушеве Томаківського району з метою недопущення затоплення житлового будинку за допомогою лопат вирито траншею для зміни руху води, на вулиці Некрасова с.Перемога у Дніпровському районі відкачували воду з приватних садиб, будинків та проїжджої частини.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: