Skip to content

На ПАТ «Дніпровський меткомбінат» на дільниці рудорозморожуючої установки відбулося порушення герметичності газопроводу (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

23-го лютого рятувальники 35 державної пожежно-рятувальної частин 2 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів провели тактично-спеціальне навчання в управлінні залізничного транспорту ПАТ «Дніпровський меткомбінат».

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Тема заняття – гасіння пожеж на об’єктах залізничного транспорту.

Ціль навчання – відпрацювання навичок персоналу по організації локалізації та ліквідації можливої аварії на початковому етапі з застосуванням первинних засобів пожежогасіння, надання першої невідкладної допомоги потерпілим, проведення евакуації при пожежі, взаємодії з пожежно-рятувальною службою, газорятівною службою і підрозділом екстреної медичної допомоги.

За тактичним задумом на дільниці рудорозморожуючої установки № 1 відбулося порушення герметичності газопроводу, що призвело до загрози вибуху та викликало небезпеку для обслуговуючого персоналу.

Тактично-спеціальне навчання проводилося, згідно вимог нормативних документів по охороні праці і заходів «Плану ліквідації аварій в управлінні залізничного транспорту ПАТ «Дніпровський меткомбінат»». Особовий склад рятувального підрозділу діяв чітко та злагоджено.

До навчань були задіяні 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки (пожежний

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: