Skip to content

Борис Філатов: «Я не дам перетворити місцеву раду на поле для розбірок»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Очільник Дніпра Борис Філатов наклав вето на звернення місцевих депутатів щодо блокади залізничного сполучення України з окупованими територіями Донбасу, за яке ті проголосували в ході 18-ї чергової сесії тиждень тому.

За час своєї каденції керівник міста вперше скористався правом зупинення рішення депутатського корпусу. Про своє рішення мер Борис Філатов повідомив 22 лютого на своїй сторінці у соцмережі.

Проект звернення проти блокади Донбасу був внесений депутатами від фракції «БПП – «Солідарність». В офіційному розпорядженні міського голови, яке зупиняє дію рішення міськради, зазначено, що питання блокування залізничних сполучень має вирішуватися на рівні профільних міністерств і відомств. У тексті документу ухвалення звернення також названо передчасним, політичним і таким, що не спрямоване на вирішення проблемних питань мешканців Дніпра.

Борис Філатов наголосив, що так само ветував би й звернення «за» блокаду Донбасу, яке під час 18-ї чергової сесії мерії пропонували депутати від фракції «УКРОП».

«Офіційно повідомляю депутатський корпус, що тепер ветуватиму будь-які рішення, ухвалені за завданням їхніх політичних партій. Я не дам перетворити місцеву раду на поле для розбірок всеукраїнських партій. Я – за Дніпро. Для цього мене обирали люди», – написав Борис Філатов.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: