Skip to content

Пожежні-рятувальники відвідали музей АТО (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Протягом минулого тижня особовий склад державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області відвідував внутрішню експозицію першого в Україні музею АТО в приміщенні діорами “Битва за Дніпро” історичного музею.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Там зберігаються більше тисячі унікальних експонатів, які показують події останніх років на передовій. Відвідування такого музею закладає основу історичної пам’яті кожному. Саме так народжується громадянин. Так створюється Держава.

Екскурсовод розповів, що виставка в музеї АТО буде розширюватися – аж до цілковитої Перемоги у війні з російським агресором. Наблизити цю Перемогу над окупантами можемо лише разом, допомагаючи бійцям на передовій. Серед особового складу Дніпропетровського гарнізону також не мало учасників бойових дій на Сході. З перших днів окупації рятувальники виконують свою гуманітарну місію в зоні АТО.

По закінченню перегляду виставки кожного переповнювали емоції, спогади та безмежна вдячність героям за військовий подвиг. 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: