Skip to content

Тільки за один день правоохоронці виявили п’ятьох водіїв, які керували автівками сумнівного походження (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

На Дніпропетровщині поліцейські взводу забезпечення супроводження виявили п’ять фактів незаконної експлуатації транспортних засобів.
З 07 по 28 лютого 2017 року на території Дніпропетровської області проводиться комплекс профілактичних заходів спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації. Щоденно увага працівників поліції націлена не тільки на безпеку на дорогах, а й на розкриття фактів незаконної діяльності з транспортними засобами та правопорушень пов’язаних з їх використанням.
Тільки за один день правоохоронці Дніпропетровщині виявили п’ятьох водіїв, які керували автівками сумнівного походження.

Так, 14 лютого під час відпрацювання смт Слобожанське поліцейські взводу забезпечення супроводження ГУНП в Дніпропетровській області зупинили для перевірки авто «Mercedes-Benz 709D». При перевірці документів та звірки номерів вузлів і агрегатів з записами в реєстраційних документах правоохоронцями було виявлено неспівпадіння.
За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 290 КК України.

Цього ж дня, в смт Межова був зупинений автомобіль марки «Volkswagen Golf». Під час перевірки документів на автівку у поліцейських виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію, яке їм надав керманич.
За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.
Ще три факти незаконної експлуатації транспортних засобів працівники взводу забезпечення супроводження ГУНП виявили в обласному центрі.

Під час перевірки автомобілів  «BMW 525» і «Mercedes-Benz А170» у поліцейських виникли сумніви щодо дійсності реєстраційних документів,

а при огляді «Opel Vectra» виявлено, що номера вузлiв та агрегатiв не співпадають з записами в свiдоцтвi про реєстрацію.

За даними фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.290 КК України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: