Skip to content

Андрій Кульбач привітав воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій

Юлия Мухина

Юлия Мухина

15 лютого відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 28 річниця виведення радянських військ з Афганістану.

В цей день, шановні воїни-інтернаціоналісти, дозвольте висловити вам свою повагу та вдячність від Служби порятунку області.

Ви є прикладом мужності, відваги, вірності присязі та обов’язку. Нажаль, на вашу долю випали важкі випробування війни, втрати близьких друзів та побратимів. Ми також пам’ятаємо всіх тих, хто не повернувся з чужих полів. Співчуваємо сім’ям, які втратили синів, чоловіків та батьків.

Наш обов’язок – не повторювати помилки минулого, не забувати подвиги наших сучасників. Багато хто з вас продовжує передавати свій досвід, несучи службу в підрозділах Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Дякую вам, що й надалі продовжуєте чесно служити своєму народові та Батьківщині!

Від колективу рятувальників Головного управління вітаю вас з Днем воїнів-інтернаціоналістів та бажаю міцного здоров’я, добробуту, душевного спокою та сімейної злагоди, віри в найкраще та мирного неба над головою!

Начальник Головного  управління Андрій Кульбач

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: