Skip to content

У Дніпрі пройшли змагання з рукопашного бою серед нацгвардійців (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Днями у місті Дніпро відповідно до плану спортивних заходів Національної гвардії України пройшли змагання на першість Центрального оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України з рукопашного бою.

Про це повідомили в прес-службі ГНацгвардії України в Дніпроетровській області.

Змагання проводилися на базі спортивного комплексу «Динамо», який радо зустрів всіх учасників змагань, це військові частини Центрального оперативного територіального об’єднання та військові частини прямого підпорядкування.

Полковник Володимир Мороз подякував президенту федерації рукопашного бою Валентину Іващенко за співпрацю і привітав всіх учасників змагань та зазначив:

«За підсумками змагань буде відібрана збірна команда Центрального оперативного територіального об’єднання, яка буде приймати участь у чемпіонаті на першість Національної гвардії України».

На протязі двох днів всі учасники змагань намагалися продемонструвати весь технічний арсенал, яким вони володіють, аби перемогти суперника використовували всі можливості власного тіла.

Хоча хвилювання мало місце серед спортсменів, але жага до перемоги дала змогу продемонструвати їм, а суддям визначити військовослужбовців, які будуть представляти збірну Центрального оперативного територіального об’єднання у чемпіонаті на першість Національної гвардії України.

Це військовослужбовці Дніпровського конвойного батальйону.

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: