Skip to content

Поліцейські виявили трьох водіїв, які керували автівками сумнівного походження (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Щоденно увага працівників поліції націлена не тільки на безпеку на дорогах, а й на розкриття фактів незаконної діяльності з транспортними засобами та правопорушень пов’язаних з їх використанням.

Про це повідомили в прес-службі ГУ нацполіції України в Дніпропетровській області.

Так, 9 лютого близько 12-ї години поліцейські з нагляду за дорожнім рухом Криворізького відділу поліції під час несення служби по пр. 200 років Кривому Рогу зупинили автомобіль марки «Honda CR-V». За кермом легковика перебував 40-річний місцевий мешканець.

Під час перевірки документів на транспортний засіб та звірки номерів вузлів та агрегатів з записами в реєстраційних документах та наявними автоматизованими базами даних було встановлено, що табличка з номером кузова має сліди зварювання,  а  свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки.

На місце події відразу було викликано слідчо-оперативну групу. Для подальшого розгляду справи водія та автомобіль доставлено до Саксаганського відділення поліції. Подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку.

Ще два факти незаконної експлуатації транспортних засобів виявили працівники взводу забезпечення супроводження ГУНП в м. Дніпро.

Під час несення служби по вул. Осінній правоохоронці зупинили автомобіль «AUDI A6», під керуванням 29-річного мешканця міста Харкова. При перевірці автомобіля було встановлено, що номер кузова не співпадає з записом в базі, а свідоцтво про реєстрацію  транспортного засобу викликає сумнів в дійсності.

Цього ж дня, по вул. Яснополянська був працівниками поліції був зупинений автомобіль «Ford Escort».

Під час перевірки документів, було встановлено неспівпадіння моделі автомобіля з даними в свідоцтві про реєстрацію, а  номер кузова має сліди механічного втручання.

За даними фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу)

 

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділень поліції.

На даний час по даним фактам проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана притягнуть до відповідальності згідно чинного законодавства.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: