Skip to content

Аеророзвідка полку Дніпро-1 виявила сотню одиниць бойової техніки ворога (ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

На початку лютого аеророзвідка «Дніпро-1» здійснила розвідувальниі вилети над Донецьком, виявивши велику кількість військової техніки та артилерії російсько-терористичних угрупувань, яка розміщена у різних районах міста. 
Про це повідомили в прес-службі полку Дніпро-1.

Лише за одну добу було виявлено 100 одиниць військової техніки та ствольної артилерії у Петровському та Кіровському районах Донецька, також – чисельні військові споруди та ВОПи. Дані, які отримали розвідники полку «Дніпро-1» з відеокамер БПЛА, були передані у штаб АТО, який здійснює відповідні заходи щодо припинення діяльності невідомих бойовиків на Сході України. 

За даними прес-центру штаба АТО (10.02.2017) за минулу добу бойовики невідомих республік та російські окупанти продовжили обстріли українських позицій, в черговий раз, ігноруючи будь-які мінські домовленості. На Донецькому напрямку обстріли велись з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї загарбники, а також парцював ворожий БТР та БМП. Загалом зафіксовано 61 обстріл.

Нагадуємо, що своєчасне виявлення ворожої зброї та баз бойовиків, яких фінансує влада Росії, та передача даних у Штаб АТО або у СБУ допоможе допомогти українській армії та добровольцям уникнути втрат у своєму складі.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: