Skip to content

Стартував чемпіонат з рукопашного бою серед нацгвардійців (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

8 січня в Дніпрі розпочався чемпіонат з рукопашного бою серед військовослужбовців Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Триватиме він два дні.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

«У нас є багато підрозділів, які виконують різні бойові завдання, але для військових Національної гвардії дуже важливо бути фізично підготовленими. Особливо – в рукопашному бою. Він може врятувати життя в різних ситуаціях: і на службі в місті, і при виконанні бойових завдань у зоні АТО», – зазначив начальник фізичної підготовки і спорту Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України в Дніпрі Іван Колеснік. У чемпіонаті беруть участь 54 бійці з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Кропивницького, Кременчука, Полтави, Енергодара та Олександрії.

«Ми разом з федерацією рукопашного бою організували цей захід. 54 учасники – це дуже добре. Я думаю, змагання будуть цікавими, а боротьба – серйозною», – зазначив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

Цей чемпіонат є відбірковим. Дніпро представляють бійці з військових частин № 3021,№  3036 та № 3054. Хлопці налаштовані на перемогу.

«Настрій бойовий. Як спортсмену мені завжди хочеться бути першим. У своїх силах впевнений на всі сто, намагатимуся перемогти», – сказав військовослужбовець з частини № 3054 Артем Плієв. Переможці місцевих змагань візьмуть участь у всеукраїнському чемпіонаті з рукопашного бою серед бійців Національної гвардії України, який відбудеться в Дніпрі першого березня.

Довідка: До Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України входять військові частини, що розташовані на території Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської областей.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: