Skip to content

Під виглядом працівників КП «Дніпроводоканал» шахраї ошукують городян

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Адміністрація КП «Дніпроводоканал» звертається до мешканців бути максимально обережними та, з метою уникнення ошукувань шахраїв, ретельно перевіряти службові посвідчення працівників підприємства.

«В адресу КП «Дніпроводоканал» знову телефонують стурбовані мешканці міста з приводу того, що під виглядом працівників підприємства людям пропонують цього разу встановлення фільтрів для очищення питної води із збиранням грошових коштів на ці роботи. Такий спосіб шахрайства став досить популярним способом наживи та заробітку для деяких непрацюючих осіб. Найбільш довірливими та уразливими серед громадян виявляються самотні пенсіонери, тому і потрапляють під вплив зловмисників. Останні, представляючись робітниками комунальних служб, досить наполегливо пропонують різного роду послуги аби будь-яким способом потрапити до осель людей для здійснення противоправних дій», — йдеться у зверненні.

Розрахунки абонентів безпосередньо з представниками підприємства, діючими нормативно-правовими актами заборонені.

Перевірити наявність працівника КП «Дніпровдоканал», який представився, а також задати питання з приводу розрахунків, можна за номерами телефонів районних абонентних служб підприємства.

Також можна повідомити начальника управління «Водозбут» Хавлюк Ольгу Володимирівну з 8.00 до 16.00 години за наступним номером телефону: 744-⁠64-⁠41.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: