Skip to content

Відкрито базу газодимозахисної служби на базі пожежної частини (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Вже понад 1,5 роки у складі 9 державно пожежно-рятувального загону Головного управління  ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів  працює 3 ДПРЧ, яка здійснює охорону від пожеж ДТЕК КРИВОРІЗЬКА ТЄС. За невеликий термін її існування підрозділ набув професійної майстерності та значного поліпшення матеріально-технічної бази.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Так, 6 січня 2017 року на базі 3 державної пожежно-рятувальної частини 9 державного-пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області відкрито базу газодимозахисної  служби під головуванням керівництва загону та Криворізької теплової електростанції.

Ця подія несе за собою вагомий внесок у розвиток підрозділу, так як основною задачею рятувальників є робота в непридатному для дихання середовищі під час гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Наприкінці заходу за зразкову дисципліну, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок при виконанні поставлених завдань  керівництво 9 ДПРЗ відзначили та нагородили грамотами кращих співробітників пожежно-рятувальної частини.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: