Skip to content

Майбутні автомобілісти переймають досвід у Дніпровському полку з охорони важливих державних об’єктів (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

В Дніпровському полку з охорони важливих державних об’єктів завершилось військове стажування курсанта 5 курсу 2 факультету Національної академії Національної гвардії України, Артура Головенцова, який проходив стажування на посаді начальника автомобільної служби полку.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

В період стажування курсант Головенцов А.О. ознайомився з майбутньою спеціальністю, набув досвіду у виконанні завдань, що покладені на Національну гвардію, виконання обов’язків начальника автомобільної служби в обсязі посади,  поглибив та закріпив на практиці свої  знання , набув практичних навичок у проведенні занять з бойової та спеціальної підготовки, роботи з особовим складом.

Тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини 3021 підполковник Максим Кіцелюк та керівники стажування на підведенні підсумків військового стажування перевірили у курсанта Головенцова А.О. результати виконання завдання, звітний матеріал відповідно завдання, програми військового стажування, зробили аналіз проведеної практики та надали практичні рекомендації з покращення професійних навиків та підготовки до виконання посадових обов’язків  майбутньої посади.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: