Skip to content

Рятувальники нагадують рибалкам про небезпеку криги (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Статистика Служби порятунку свідчить, що населенню складно відмовитись від виходу на лід зимових водойм, навіть не зважаючи на небезпеку для життя.

Основними причинами трагічних випадків стають зимова риболовля, бажання скоротити шлях через річку, перебування дітей без нагляду дорослих.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині зафіксовано з початку року 2 випадки з людьми на воді, одна особа загинула, одна врятована. Також співробітників ДСНС неодноразово залучали до пошуків людей під кригою, які не дали результатів. Частину людей рятували небайдужі свідки.

Аби такі випадки не повторювалися, співробітники ДСНС проводять інформаційну роботу з громадянами, залучаючи засоби масової інформації, волонтерів, проводячи рейдові заходи з рибалками.

Така робота проводиться по всій області, зокрема сьогодні були відпрацьовані місця риболовлі в Чечелівському районі міста Дніпро. Начальник 5 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС області особисто поспілкувався з рибалками та навів їм переконливі приклади, які свідчать, що людське життя не вартує такого ризику.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: