Skip to content

Артилерійський снаряд калібру 85 міліметрів був знайдений у Кам’янскому

Юлия Мухина

Юлия Мухина

5 лютого об 11.45 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Сергія Слісаренко Заводського району міста Кам’янського в районі балки у лісосмузі місцевим мешканцем було виявлено застарілий боєприпас.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

На місце події виїхали рятувальники та ідентифікували підозрілий предмет, як артилерійський снаряд калібру 85 міліметрів часів минулих війн. При додатковому обстеженні території підозрілих предметів виявлено не було. Відділенням групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області снаряд було вивезено та знешкоджено на спеціальному полігоні.

Аби подібна знахідка не завершилася трагедією, слід бути дуже обережними й неухильно дотримуватися основних правил безпеки. Так, якщо Ви побачили в землі чи у траві підозрілий предмет, у жодному разі не чіпайте його. Тим паче не намагайтеся самостійно розібрати боєприпас, оскільки Ваші дії можуть спровокувати вибух. Замість цього огородіть місце знахідки, щоб інші люди усвідомлювали небезпеку, й повідомте про виявлений предмет до Служби порятунку за номером 101. Пам’ятайте, що небезпечні знахідки вилучаються та знищуються підриванням на спеціально відведених полігонах виключно фахівцями-піротехніками.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: