Skip to content

10-річна дівчинка провалилась під кригу (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці 40 років Перемоги Дніпровського району міста Кам’янського на Лівобережному дренажному каналі напроти кафе «Оазіс» тоне дитина.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул рятувальників 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця надзвичайної події було встановлено, що до прибуття співробітників ДСНС 10-річну дівчинку врятували небайдужі перехожі люди. Дитину було передано медичним працівникам для подальшої госпіталізації.

Під час з’ясування обставин події рятувальниками було встановлено, що двоє хлопців, Харитонов Ігор (16 років) та Кабачов Артем (17 років), студенти Дніпродзержинського вищого професійного училища та пенсіонер Арчибасов Микола Харитонович, 1955 року народження, побачивши, що на тонкій кризі знаходиться дитина й в одну мить опиняється під кригою. Не гаючи часу, втрьох вони підбігли до місця нещасного випадку та за допомогою підручних засобів врятували дівчинку.

Після обстеження лікарями дівчинку було направлено до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Співробітники Служби порятунку міста Кам’янського завдячують небайдужім людям за мужність та врятоване дитяче життя.

Рятувальники нагадують, що лід є дуже небезпечним і необережне поводження може призвести до травмування та загибелі! Не забувайте, ваша безпека у ваших руках!           Бережіть себе!

В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: