Skip to content

У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні прооперували 9 тисяч маленьких пацієнтів, 500 – із зони АТО

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Про це журналісту «Нашого міста» стало відомо від адміністрації лікарні під час візиту до цього медичного закладу

 

«За минулий рік ми провели майже 9 тисяч ургентних і планових операцій, які в багатьох випадках врятували життя чи якісно поліпшили здоров’я наших маленьких пацієнтів, — повідомив директор обласної дитячої лікарні Олександр Хитрик. — З початку бойових дій на Сході ми пролікували 1300 дітей з цієї зони, 500 прооперували».

 

Дніпропетровські лікарі й надалі готові підставляти такій категорії дітей своє надійне плече. Сьогодні допомога фахівців дітям Донбасу продовжується ще й в рамках нового проекту «Допомога йде». Із десяти доставлених на днях діточок, практично ж відразу прооперували четверо, двоє з яких сироти, інші проходять обстеження.

«Хочу звернути увагу на дуже важливий момент, — наголосив Олександр Львович. — Головне, щоб батьки та лікарі з віддалених районних медзакладів Дніпропетровщини у разі потреби не зволікали з консультаціями, вчасно зверталися за допомогою. В основному так і є. Адже в нашій лікарні для вирішення проблем зі здоров’ям маленьких пацієнтів  є професіонали і сучасне обладнання, в тому числі й новітня  діагностика».

Юлія Бабенко

 

 

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: