Skip to content

Чоловік врятував 4-річну дитину з вогняної пастки (Фото)

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

17 січня о 09:48 на «101» надійшло повідомлення, що в селі Горького по вулиці Футбольна виникла пожежа в квартирі  житлового будинку. На місце події одразу було направлено особовий склад  пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС області. Під час пожежі в квартирі на першому поверсі перебувала 4-річна Софійка, яка залишилась вдома сама.пожежа1

Сусід – Михайло Романович, який в цей час повертався додому з нічної зміни,  відчув запах диму та виявив на першому поверсі закопчені вікна квартири, з щілин яких  йшов дим.

Чоловік, не розгубившись, заліз на балкон першого поверху та розбив вікно. Потрапивши  в кімнату, він побачив, що горять домашні речі та меблі. Внаслідок сильного задимлення чоловік одразу не помітив дівчинку, лише відкривши друге вікно, щоб дим швидше покинув кімнату, він побачив в кутку злякану маленьку Софійку. Рятівник дитини накрив її власною курткою  та передав своїй дружині, котра прийшла йому на допомогу та чекала біля балкону.

пожежа2

Площа пожежі склала 9 кв. метрів, знищено домашні речі, закопчено стіни та стеля. Орієнтовна причина пожежі – коротке замкнення електропроводки в розетці.

Служба порятунку щиро вдячна рятівнику за збережене життя маленької дівчинки.

Джерело

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: