Skip to content

Нардеп Андрій Денисенко вимагає від ГПУ та МВС «розібратися з організованою злочинністю в Дніпрі»

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Андрій Денисенко оприлюднив на своїй офіційній сторінці в соцмережі звернення до Генерального прокурора України Юрія Луценка та Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою «розібратися з організованою злочинністю в Дніпрі», яка активізувалася після хвилі демонтажу незаконних рекламних щитів у місті.

Нардеп також висловив підтримку меру Дніпра Борису Філатову у прагненні навести лад на ринку зовнішньої реклами та обурення бездіяльністю правоохоронців.

«Висловлюю підтримку діям міської влади Дніпра з наведення ладу на ринку зовнішньої реклами, зокрема, рішенню демонтувати сотні незаконно встановлених у попередні роки білбордів. І не можу не висловити обурення діями поліції, підрозділи якої в останні два дні фактично перейшли на бік кримінальних структур, що протистоять громадському порядку та тероризують комунальників і ціле місто», – йдеться у зверненні Андрія Денисенка.

Народний депутат наголосив, що хвиля демонтажу незаконних і аварійних білбордів, яка днями розпочалася в Дніпрі, відбувається за рішенням суду. Також відомо, що більшість рекламних конструкцій належала депутату міськради Загіду Краснову та підконтрольним йому структурам.

«У відповідь на це банди Краснова розпочали вуличний терор у дусі 90-х. Кримінальні бригади влаштовують напади на комунальну техніку та працівників комунальних служб з використанням арматури, ножів, биток», – підкреслив Андрій Денисенко.

За інформацією нардепа, наразі в Дніпро заїжджають автобуси з «тітушками» з інших міст Дніпропетровщини та сусіднього Запоріжжя. Андрій Денисенко переконаний, що загострення ситуації може становити загрозу зокрема й для простих дніпрян.

Нагадаємо, сьогодні молодики в масках розтрощили службове авто комісії міської ради, яка інспектує якість прибирання снігу на вулицях і прибудинкових територіях у Дніпрі.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: