Skip to content

Студенти ДНУ – «Кращі студенти України-2016» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Наприкінці минулого року Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка» підбила підсумки конкурсної програми «Кращий студент України-2016». Студенти Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара здобули перемогу в двох з восьми номінацій.

Про це повідомили в прес-службі ДНУ ім. Гончара.

Близько місяця в Україні тривала запекла боротьба між володарями регіональних номінацій конкурсу – претендентами на почесне звання «Кращий студент України». І от наприкінці грудня усі вони з’їхалися в Суми, щоби чесно позмагатися у фіналі за омріяну першість і, нарешті, дізнатись ім’я переможців. Так, на урочистій церемонії нагородження студент IV курсу факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем ДНУ (спеціальність «Фізика») Павло Мінаєв був визнаний «Кращим студентом-науковцем України», а Ксенія Уварова, магістр першого року навчання економічного факультету ДНУ (спеціальність «Прикладна статистика»), названа переможницею в номінації «Кращий студент-аналітик України».

Також у фіналі проекту «Кращий студент України-2016» були визначені лауреати й переможці інших номінацій, а саме: «Кращий студент-громадський діяч України», «Кращий студент-медійник України», «Кращий студент-дизайнер України», «Кращий студент-програміст України», «Кращий студент-спортсмен України» і «Кращий студент України (комплексна характеристика)».

Для довідки: «Кращий студент України» – це системна всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді як авангарду розвитку українського суспільства. Програма започаткована Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Студентська республіка» і проходить за організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України. Конкурс зазвичай проходить у три етапи: вишівський, регіональний та загальноукраїнський. Визначення переможців відбувається у змагальному режимі за системою експертного оцінювання.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: