Skip to content

Психічно хворий чоловік підпалив приміщення суду (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Свій вчинок пояснює тим, що таким чином привітав з новим роком мешканців району та працівників суду, адже 2017 рік — рік вогняного півня. Чому саме приміщення районного суду стало об’єктом підпалу, чоловік пояснив негативним ставленням до органів державної влади.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

3 січня до Покровського відділення поліції звернулися співробітники районного суду із письмовою заявою про те, що невідомі особи підпалили архівне приміщення будівлі суду.

На місце події одразу ж були направлені співробітники поліції, які оглянули місце злочину та виявили пластикову пляшку об’ємом 0,5 літрів, обмотану тканиною білого кольору та скотчем. В пляшці знаходилася рідина жовто-коричневого кольору. Також були опитані співробітники суду, які пояснили, що у зв’язку з новорічними святами районний суд не працював, камер відеоспостереження в будівлі немає, на той час співробітників охорони теж не було.

З місця події були вилучені речові докази та сліди.

Невдовзі, під час проведення слідчих (розшукових) заходів співробітники поліції встановили та затримали зловмисника, місцевого 45–річного жителя, який як виявилось, знаходиться на обліку в психоневрологічному диспансері.

Як пояснив сам зловмисник, в новорічну ніч він під’їхав на велосипеді до будівлі районного суду, завчасно приготувавши знаряддя підпалу — пляшку з горючою речовиною, яку підпалив та кинув у вікно, після чого одразу зник з місця події.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: