Skip to content

Борис Філатов увійшов у ТОП-10

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

Міський голова Дніпра Борис Філатов посів 10-ту сходинку в рейтингу популярності політиків і блогерів України в соціальній мережі Facebook.

https://nashemisto.dp.ua/%D0%BD%D0%B3%D0%B07%D0%BB%D1%88-2/

Під час дослідження, яке провели маркетологи рекламного агентства E-IQ спеціально для міжнародного журналу «Біржовий лідер», враховували кількість підписників акаунтів учасників рейтингу. Так, у грудні 2016 року на особисту сторінку мера Дніпра Бориса Філатова були підписані 185 тис. 67 людей. Усього в переліку найзатребуваніших у соцмережі блогерів та політиків – 119 осіб.

Керівник Дніпра став найпопулярнішим серед мерів українських міст: Борис Філатов випередив столичного очільника Віталія Кличка (20-те місце), мера Львова Андрія Садового (29-те місце) та міського голову Харкова Геннадія Кернеса (80-те місце). Загалом, у порівнянні з листопадом 2016 року, кількість фоловерів сторінки Бориса Філатова збільшилася на 1 тис. 31 користувача.

Потрапив до рейтингу іще один відомий дніпрянин  – керівник Дніпропетровської обласної організації партії УКРОП Геннадій Корбан. Він – на 39-й сходинці. Кількість підписників акаунта Геннадія Корбана сягає 74,3 тис.

Разом з тим, виконувачка обов’язків заступника мера Дніпра Яніка Мерило також увійшла до загальноукраїнського рейтингу, посівши 62-ге місце.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: