Skip to content

В ДНУ ім. Гончара відбувся День відкритих дверей (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся масштабний захід для абітурієнтів – загальноуніверситетський День відкритих дверей.

Про це повідомили в прес-службі ДНУ ім. Гончара.

На спеціально підготовлених інформаційних майданчиках у фойє майбутні абітурієнти та їхні батьки мали можливість ознайомитися з усіма подробицями цьогорічного вступу до університету. До їхньої уваги були представлені численні стенди з умовами і правилами прийому до ДНУ, описом освітніх напрямів та спеціальностей підготовки кожного з факультетів, додатковими відомостями про підготовчі курси тощо.

Випускники також могли переглянути відеопрезентації та ознайомитися з рекламними буклетами. Та чи не найбільш цікавим для юних гостей, здається, було особисте спілкування з представниками усіх 15 факультетів ДНУ. Адже під час безпосередньої розмови з деканами й провідними викладачами абітурієнти дізналися про особливості навчання на різних кафедрах, почули про перспективи працевлаштування за обраними спеціальностями, і загалом, отримали відповіді на безліч інших своїх запитань.

«Студентами ДНУ на сьогодні є близько 13 000 українських і іноземних студентів, приблизно 2500 з яких задіяні в активній науковій роботі. Приємно, що значний відсоток наших вихованців, дійсно, успішно працевлаштовується за професією», – зазначив відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Дергачов. «І все ж я хотів би нагадати, що навчальний процес – завжди обопільний. Звичайно, викладачі нашого університету докладатимуть зусиль для якісної підготовки ваших дітей. Але і ви, шановні батьки, не полишайте їх. Готуйте їх до того, що навчання в університеті буде, загалом, нелегкою працею, а її результат стане очевидним лише за кілька років завзятої й наполегливої роботи», – звернувся до батьків абітурієнтів Михайло Петрович.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: