Skip to content

Рятувальники допомогли жителям Луганської області з дітьми, які замерзали на трасі до модульного містечка (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

На пункт зв’язку 51-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Апостолове надійшло повідомлення від громадянина про те, що автомобіль на якому, він разом зі своєю вагітною дружиною, двома маленькими дітьми та батьком вийшов з ладу та не може самостійно рухатись.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Автомобіль знаходився на узбіччі траси Кіроворгад-Запоріжжя. Диспетчер, уточнивши інформацію, з’ясував, що допомоги потребують жителі Луганської області, які мають статус тимчасово переселених осіб із зони проведення антитерористичної операції. Сім’я прямувала з Луганської області до міста Нікополь, в якому розташоване модульне містечко для тимчасово переселених осіб. Через несправність  автомобілю родина не змогла прибути до містечка. Автомобіль швидко нахолонув внаслідок морозу та люди почали замерзати. Враховуючи те, що в автомобілі перебувало двоє маленьких дітей (двох та п’яти років) і вагітна жінка, діяти довелось невідкладно.

Про дану подію одразу було повідомлено до органів місцевої влади та прийнято рішення, щодо транспортування автомобілю жителів Луганщини до міста Апостолове. Завдяки чіткій взаємодії міської та районної влади, а також керівництва рятувального підрозділу, родину та їхній автомобіль було направлено до гуртожитку навчального закладу «Апостолівський центр перепідготовки робітничих кадрів», де людям була надана кімната для відпочинку та обігріву. Від надання медичної допомоги громадяни переселенці відмовились.

Наразі вирішено питання щодо доправлення родини до модульного містечка до міста Нікополь.

Молода сім’я передала вдячність рятувальній службі Апостолівського району за оперативність та небайдужість.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: