Skip to content

У Дніпрі пройшов І етап конкурсу на головного старшину Нацгвардії України (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

З 26 по 27 грудня 2016 року у Центральному територіальному управлінні відбувся І етап конкурсу серед кандидатів з військових частин Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України у прийнятті участі в завершальному ІІ етапі конкурсу на зайняття посади головного старшини Національної гвардії України.

Про це повідомили в прес-службі Національної гвардії України.

Захід розпочався на стройовому плацу Центрального ТУ зі стройового огляду конкурсантів та готовності їх до участі в конкурсі.

Зі стройового плацу учасники перемістилися до навчального класу, де вони мали змогу пройти психологічне тестування, по предметам службово-бойової діяльності та зі знань іноземної мови.

Перший день конкурсу завершився здачею гвардійцями фізичної підготовки, де вони показали свій високий рівень фізичної підготовленості та витривалість.

Завершальний, другий, день нацгвардійці складали заліки з вогневої підготовки, а саме з бойової стрільби з пістолета та автомата.

Перший етап конкурсу на головного старшину НГ України завершився підведенням підсумків та визначенням кандидата на прийняття участі у ІІ етапі конкурсу.

За результатами тестувань найбільшу кількість балів набрав та став кандидатом на головного старшину серед військових частин Центрального ОТО гвардієць Дніпровського полку з охорони громадського порядку старший сержант Микола Лозбанов.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: