Skip to content

Рятувальники ознайомили громадян з правилами безпеки при зустрічі Нового року (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Головними атрибутами Новорічних та Різдвяних свят є прикрашена ялинка, ілюмінація, бенгальські вогні, піротехнічні вироби. З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, травмування й загибелі людей, 27 грудня рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели профілактичну роботу серед населення у Дніпровському районі міста Кам’янського.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У ході заходу співробітники ДСНС звертались до громадян із проханням дотримуватись простих правил безпеки під час встановлення ялинки.

«Розміщувати ялинку необхідно на стійкій основі так, щоб гілки не торкалися до стін і стелі та були на безпечній відстані від електроприладів. На ялинку забороняється встановлювати свічки, бенгальські вогні, прикрашати її легкозаймистими матеріалами. Забороняється використовувати несправні або саморобні електрогірлянди», — роз’яснювали вогнеборці.

Також, у рамках профілактичного заходу співробітники ДСНС пояснювали  людям про небезпеку неправильного використання піротехнічних виробів.

«Аби не сталося біди, необхідно знати прості правила безпечного використання петард‚ салютів та феєрверків», — наголосили рятувальники.

Співробітники Служби «101» пояснили городянам, що перш за все піротехнічні вироби необхідно купувати лише у спеціалізованих торгових місцях, які мають відповідні сертифікати якості.

«Перед використанням піротехнічних виробів необхідно уважно ознайомитися з інструкцією, не можна використовувати вироби які мають дефекти. Забороняється запускати петарди, феєрверки, ракети з балконів, у закритих приміщеннях тощо. При використанні піротехнічних виробів потрібно пильно стежити за дітьми й не дозволяти їм гратися з піротехнікою», — закликали рятувальники.

Спілкуючись із людьми, вогнеборці кожному вручали пам’ятки та листівки із відповідними правилами безпеки, які дозволять зустріти Новорічні свята безпечно.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: