Skip to content

Чоловік влаштував зі своєї квартири наркопритон та схиляв громадян до вживання наркотиків

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Метамфетамін та травичку чоловік пропонував гостям.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Незаконну діяльність зі зберігання та збуту наркотиків, а також надання приміщень власної квартири під їх «комфортне» вживання організував непрацюючий 44-річний місцевий житель.

Правоохоронцями Павлоградського відділу поліції було встановлено, що наркоділок неодноразово приймав вдома наркозалежних осіб та навіть, вербував і схиляв до вживання коноплі чи метамфітаміну нових знайомих. Метою наркоділка була матеріальна нажива. Він продавав своїм «гостям» наркотичні речовини. І чим частіше «клієнти» вживали його продукцію, тим більше злодій заробляв.

З тією ж метою чоловік затягнув до себе нового знайомого, 29-річного непрацюючого мешканця Павлоградського району. До квартири запросив покурити канабіс та вжити метамфетамін. «Травку» вживали через спеціальний пристрій — пляшку з наперстком, а після цього господар зробив довірливому гостю внутрішньовенну іньєкцію метамфетаміну.

Виявилося, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Раніше був засуджений Павлоградським міськрайонним судом за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

Теперь злочинцю доведеться відповідати у суді за скоєння ряду кримінальних правопорушень: схиляння до вживання наркотичних засобів (ч.1 ст.315 КК України), незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України), організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів (ч.1 ст.317 КК України).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: