Skip to content

В приміщенні «Укрпошти» сталася пожежа (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

22 грудня о 10:37 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в Центрі поштового зв’язку № 103 Українського державного підприємства «Укрпошта»  по вулиці Петра Дорошенка, 15, який розташований на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

За вказаною адресою було направлено по одному відділенню 26-ої, 14-ої та 11-ої державних пожежно-рятувальних частин на трьох пожежних автомобілях – двох автоцистернах та авто драбині відповідно.

На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла в сортувальному приміщенні пошти. На момент загорання в приміщенні поштового відділення знаходились 3 працівники та три відвідувачі, які самостійно вийшли на вулицю ще до прибуття вогнеборців.

Локалізувати полум’я рятувальники, в складі двох ланок газодимозахисної служби, змогли об 11:08, а повністю загасити його – вже об 11:20. Площа пожежі склала 4 м2.

Вогнем пошкоджено стіл, папери та обшивку стіни. Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Загалом на ліквідацію пожежі було залучено  3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: