Skip to content

Цьогоріч на Дніпропетровщині знайшли свої родини 1026 дітей

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У 2016-му на Дніпропетровщині всиновили 135 дітей. У дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях знайшли свої родини 186 дітей. Під опіку та піклування взяли 705 хлопчиків та дівчат.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Кожна дитина має виховуватися в сім’ї і відчувати батьківську любов. Цьогоріч на Дніпропетровщині знайшли свої родини 1026 дітей. Вдячні всім, хто небайдужий до дитячої долі: опікунам, прийомним батькам. Їхня турбота про малюків – це прояв милосердя», – подякував голова Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

З початку року на Дніпропетровщині усиновили 135 дітей. 118 з них віднині виховуються в українських родинах, 17 – за кордоном.

Цьогоріч у регіоні створено 28 прийомних родин та дев’ять дитячих будинків сімейного типу. Тут даруватимуть родинне тепло 186 хлопчикам та дівчатам.

Дитячий будинок сімейного типу – це окрема сім’я, яку можуть створити подружжя або неодружена людина. В одному ДБСТ мають виховуватися не менше п’яти дітей. Їх можна всиновити, першочергове право мають батьки-вихователі.

Цьогоріч жителі Дніпропетровщини взяли під опіку та піклування 705 хлопчиків та дівчат.

На Дніпропетровщині понад 8,6 тис. дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: