Skip to content

Військовослужбовці Дніпровського полку відвідали театр (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Вйськовослужбовці строкової служби Дніпровського полку охорони громадського порядку отримали чудовий подарунок, вони відвідали Дніпровський академічний український музично-драматичний театр ім. Тараса Шевченка.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України в Дніпропетровській області.

Гвардійці подивились драматичну повість «Ромео і Жасмин» в постановці заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Канцедайло. Це філософська притча, яку кожний глядач може розуміти та трактувати по-різному. Фантастика, метафори – все це є в «Ромео і Жасмин». Солдатам вистава дуже сподобалась.  «Достовірність передання акторами образів зворушує», — зазначив солдат Володимир Чорногуз, — «Дякую за чудову виставу. До армії я ніколи не був в театрі, а відтепер, при першій нагоді, я знову із задоволенням прийду до театру».

 

По закінченню вистави бурхливими та тривалими оплесками гвардійці подякували артистам за подарований їм гарний настрій. Відвідування театру відволікає людину від повсякденних турбот, тим паче людину у військовій формі. Воно дає військовослужбовцю міцний позитивний емоційний заряд, сприяє духовному та моральному збагаченню.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: